Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Szilveszterre húzzál piros bugyit…

2015. december 31. - Blackrose04

Számos szilveszteri babonát ismerünk, van, amely a szerencsét hoz, de akad olyan is, amely segít megtalálni életünk párját…

 

f588847892d31abb4a50b51719b08d19.jpg

 

Szilveszteri babonák


Nem mindig kell hinni a babonákban, de bátran ki lehet próbálni őket. Szilveszter napján eszünk lencsét, hogy gazdagok legyünk, eszünk malacot, hogy kitúrja a szerencsénket. Nem eszünk szárnyast, mert elkaparja a szerencsénket, valamint halat sem, mert elúszik a szerencsénk és még számtalan lehetséges szokást kipróbálunk ki, annak reményében, hogy jobb évet hozzon a következő év.

Rengeteg babona halmozódott fel szilveszter és az Új év napjára, amelyek lehetnek a generációktól ismert népi hagyományok, vagy más népek kultúrájából átvett szokások. A babonákat vagy szigorúan betartjuk, vagy nevetünk rajtuk egy nagyot és szabályok nélkül próbáljuk jól érezni magunkat az év utolsó napján. Nem egyforma az életünk ezért mindenki másra vágyik az újévben: gazdagságra, szerencsére, egészségre és még hosszú a sor, amit kívánni lehetne. Legfőképpen boldogságra vágyik mindenki, ezt is kívánjuk egymásnak a szilveszteri koccintáskor.

 417155f935d408b27552ffe845da4b02.gif

Piros bugyi szingliknek


Sokszor úgy érezzük ez a legnehezebb, és reménytelennek tűnik egy normális társat találni, mert vagy foglaltak, vagy selejtesek. Ha nyakig benne vagyunk a tipikus lesajnált női helyzetbe, mert nincs mellettünk senki, és rájöttünk, hogy a tartalmatlan kapcsolatokra csak az időnket pocsékoljuk, akkor valamit ki kell próbálni szilveszter napján.

Olaszországi szokás szerint kötelező szilveszter napján a piros fehérnemű viselete, mert viselője sikeres és szerencsés lesz az újévben. Valamint a piros alsóval biztosíthatjuk azt, hogy vérpezsdítő és mozgalmas lesz a szexuális életünk a következő évben. Tehát a szilveszteri buliba ne felejtsetek el piros bugyit felvenni! Nem lila, nem ciklámen, hanem kizárólag csak piros színű legyen az intim ruhadarab, amelynek segítségével akár párra is találhatunk a következő évben.

“Talán még úgy is járhatsz, ahogy a lány a történetben, akiről Sorskerék mesél.”

c36f6f3b46f9a8750592e7b17c646de3.jpg

 

femcafe.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr738216510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása