Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

A szex pozitív hatásai…

2017. január 19. - Blackrose04

Akár gondolnánk, akár nem, a szexnek sok pozitív hatása van a testünkben és a lelkünkben egyaránt. Többféle problémára lehet gyógyír, olyanokra is amikről nem is gondolnánk…

 

reen-wallpaper-erotic-passion-love-fuck-erotic-photographs-sensual-erotica-erotic-couples-couples-lovers-jack-destructor-couples-together-couples-sex-.jpg

 

A jó szex pozitív hatással van a lelki világunkra is, hiszen ha harmonikus szexuális életünk van, akkor az magabiztossá tesz, és ezzel együtt javítja a belső kisugárzásunkat és segít abban, hogy sokkal pozitívabban gondolkodjunk. Továbbá a szeretkezéstõl sokkal boldogabbak leszünk, és stresszoldó, feszültségoldó hatása is van. A vér frissítésével a bõrünk vérellátása is javul, hidratálja és feszessé teszi azt. A menstruációt is szabályozza, és a termékenységre is kedvező hatással van.

Milyen pozitív hatásai vannak a szexnek? A szex például jó hatással van a fizikai állapotunkra, hiszen egy kiadós szeretkezés akár egy kiadós testedzéssel is felérhet. Sokak szerint zsírégetõ hatása is van a hancúrozásnak. Természetesen a sportolás szerepét nem veheti át a hancúrozás, így az esti kocogást ne hagyd abba azért, de arra mindenképpen jó, hogy kondíciónkat megõrizzük. Vizsgálatok szerint a rendszeres, kiegyensúlyozott nemi élet hozzásegít ahhoz, hogy növelje szervezetünk ellenálló képességét, s ennek köszönhetõen némely betegség elõfordulásának gyakorisága csökken.

 

Sajnos hiába hivatkozunk a párunknak arra, hogy fáj a fejünk és ma nincs kedvünk szeretkezni, hiszen köztudott, hogy a szex fájdalomcsillapító is. Egyetemi tanárok azt a felfedezést tették, hogy az orgazmus csökkenti a fájdalomérzetet a nõk esetében. Orgazmus közeli állapotban a nõk fájdalomküszöbe több mint 70%-kal nõtt. A vérkeringés fokozásával nyugtató és altató hatású is. Bármilyen hihetetlen is a kutatók alátámasztották, hogy a a memóriát is karbantartja a szex, hiszen a orgazmus során felszabaduló energia ösztönzõleg hat a siker utáni vágyra. Kedvet kaptatok a hancúrozáshoz? Mivel a rendszeres szex a szervezet védekezõképességét is aktiválja, így ezeken a hideg estéken szeretkezzünk minél többet párunkkal.

Forrás: Dezső Kata

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr288154834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása