Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Legyen otthonodban mindig méz, ha mézédes csókokra és szexre vágysz!

2015. december 16. - Blackrose04

A testi szerelem nagylexikonjában a méz régóta ismert fogalom. Afrodiziákumként, vágyserkentőként, az impotencia és a frigiditás ellenszereként, illetve nemi aktivitást fokozó varázsszerként tartják számon...
mez_masszazs-600x243.png

Több ezer éves tapasztalat, hogy a méz olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek növelik a potenciát és fokozzák a szerelmi gyönyört.

Az ókori rómaiak a férfierejük és a szerelmi vágyuk fokozása érdekében szerelmi bájitalként és az örök ifjúság elixírjeként fogyasztották.
Az antik időkben, a római és görög fürdőkben az ismerkedni vágyók mézes vizet küldtek a kiszemelt partnernek. Ha az elfogadta, azt jelentette, hogy részéről semmi akadálya sincs a testi közeledésnek.

A mézet a testi szerelemmel kapcsolatosan még a Biblia is említi.
Az Énekek énekében ez olvasható: „Ajkadról, jegyesem tiszta méz csurog. A nyelved alatt tej van és méz.”

A Káma-szútra egyik jó tanácsa így szól férfiaknak: „Tövises almafa, hosszú bors és feketebors porával vegyített mézzel kend be a lingát, igen megnyerőnek találják majd azt egyesüléskor a nők”. :)

A Távol-Keleten a mézeshetek kifejezést nemcsak átvitt értelemben használták. A régi időkben ugyanis a házasságot megelőzően a vőlegényt kemény éjszakai próbának vetették alá. A menyasszony meztelen testét mézzel kenték be. A vőlegény feladata volt a méz eltávolítása, de csakis kizárólag az ajkainak segítségével. A vőlegény bizonytalanságát méztartalmú nászborral oldották.

A hagyományos indiai esküvőkön a vőlegényt mindig mézzel kínálják, hogy fokozzák az „élet és férfierejét” – és ugyanezt teszik a többi férfival is. Szerintük a leghatásosabbak azok a mézek, amelyeknek virágporát a méhek a jázminból, az orchideából vagy a majoránnából gyűjtik.

 mez-csok.jpg

MÉZZEL A SZERELMI GYÖNYÖRÉRT:

Mitől serkent szerelemre a méz?
A mézben található hamar felszívódó gyümölcscukrok szinte rögtön átalakulnak hasznosítható energiává.
Felelős az agyban a hangulatjavító endorfinok termelődéséért, rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, amelyek nem csak az egészség megőrzésében segítenek, hanem a test harmóniájához is hozzájárulnak. A méz tartalmaz E-vitamint, aszparaginsavat és ösztrogént, amelyek jó hatással vannak a női nemi mirigyekre.

Indiában gyakran alkalmazzák külsőleg is a mézet, a nemi szervek masszírozására.
Ma már az is tudományosan bizonyított, hogy a mézkenőcs - nagy ozmotikus koncentrációjának köszönhetően – folyadékáramlást indít el, és élénkíti a helyi vérkeringést.

Ha a férfi teljesítőképességét gátlásosság akadályozza, akkor az aktus előtt jól teszi, ha méztartalmú alkoholt vagy teát iszik.

 

A MÉHPEMPŐ A FRIGIDITÁS ÉS AZ IMPOTENCIA ELLENSZERE:

Valamennyi méztermék közül azonban a legértékesebb méhpempő, ami az impotencia és a frigiditás elixírje. Fokozza a nemi képességeket és serkenti a spermatermelődést, ezáltal pedig a nemi izgalmat.
A méhpempő természetes remény a meddő pároknak is.
Manapság virágporos kúrát is alkalmaznak a szexológusok. Ezek azonban a lelki eredetű szexuális problémákat önmagukban nem tudják megoldani.

Bolgár méhészek olyan bogáncs-mézet állítanak elő, amely szerintük a Viagra egy természetesebb és olcsóbb változata. Állítólag még egyetlen férfi sem cáfolta meg a hatását. 

 masszazs-szekesfehervar-31.jpg

ÚT A GYÖNYÖRHÖZ: Méz –szex – masszázs és mézes-illóolajos fürdő

Nagyon élvezetes időtöltés, ha a pároddal közösen egy mézes-illóolajos fürdőt vesztek.
Nemcsak a méz, hanem az aromaterápiás olajok is lehetnek vágykeltőek, ha jól választod meg őket.
Ezen természetes anyagok rendkívül izgatóan hatnak a szaglásra, s megteremtik a szükséges pozitív hangulatot a szerelmeskedéshez.
A tökéletes keverék: 2 evőkanál méz, 2 evőkanál tejszín és 10 csepp illóolaj.

Legyen hát otthonodban mindig méz, ha mézédes csókokra és szexre vágysz!

thesecret.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr388178166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása