Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

5 meglepő jel, hogy jó az ágyban...

2016. január 04. - Blackrose04

Már túl vagytok néhány randin az új pasiddal, de az ágyjelenetig még nem jutottatok el? Ne aggódj, ha a következőkből ráismersz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyot fog alakítani!

 

guys_good_in_bed_608x403.png

 

Úriemberként viselkedik

Ha bevet olyan figyelmes dolgokat például, hogy kinyitja neked az ajtót, alád tolja a széket vagy érdeklődik, hogy ment a prezentációd a melóban, akkor egyértelmű, hogy törődik veled. És ez a hálószobában sem lesz másképp, arra fókuszál majd, hogy örömet okozzon neked.

Kósza érintések

Megfogja a kezed az asztal felett vagy végigsimítja a hátad séta közben? Akkor egy szerencsés csajszi vagy, hiszen a kiszemelted pontosan tudja, mi esik jól neked. Ezt a különleges képességét pedig az ágyban sem fogja elfelejteni.

Te vagy az első

Sok srác csak magával van elfoglalva, viszont ha a te pasijelölted először megkérdezi, neked milyen napod volt, és csak utána számol be az övéről, vagy azt a filmet nézitek a moziban, amit te szeretnél, akkor nyert ügyed van. Mivel ennek a fiúnak hancúrozás közben is te leszel a No.1.

Nem siet sehova

Ha egy pasi komolyan gondolja veled, akkor nem sietteti az összebújást, hiszen tudja, még úgyis rengeteg időtök lesz a hancúrozásra. Szóval, ha érzed a srácon, hogy kerüli a témát, sőt még fel sem akar vinni magához, ne ijedj meg. Nagyon is kíván, csak előbb jobban meg szeretne ismerni téged, hogy az első szex szuperül sikerüljön.

Folyton dicsér

Akkor is tűzijátékra számíthatsz az ágyban, ha a srác non-stop bókol neked. Ugyanis azzal, hogy százszor elmondja, mennyire okos vagy, megdicséri a ruhádat vagy a baba pofidat, az önbizalmadat tuningolja. És úgy egyszerűen nem lehet rossz a szex, ha dögösnek érzed magad, igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr988237356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása