Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Ajándékötletek Valentin napra!

2016. február 13. - Blackrose04


Nem érdemes általánosítani, hiszen annak a megfejtése, hogy milyen ajándékot is szeretnek kapni a hímneműek, több összetevője van. Mert belátható, hogy másnak örül egy 20, 30 vagy 40 éves férfi. És még a személyiségükről nem is beszéltünk. Tehát a titok, a férfi személyisége...

 

budapest-buffet-dinner-cruise-romantic-couple.jpg

 

Ők nem…

Először is felejtsük el azt a gondolatot, hogy a fiúk is éppúgy örülnek a nagy szíves őrületnek, mint mi. Ők csak elviselik a Valentin nappal járó piros, mindent elárasztó ragacsos, giccses plüss és műanyag áradatot. Ha valóban emlékezetessé akarjuk varázsolni ezt a napot, akkor ne legyen túl „lányos” a meglepetésünk.

Kérdezz

Feltételezzük, hogy a kapcsolat már nem friss. Tehát már nagy a valószínűsége, hogy ismerjük a párunkat. Így el tudjuk dönteni, hogy mit szeret, és mitől mászik a falra. De kérdezni és figyelni sosem árt. Például, ha éppen arról áradozott pár hónapja, hogy a haverja kipróbálta a paintballt, akkor talán mi is meglephetjük kedvesünket egy ilyen ajándékkal. Ne éljünk a romantikus regények bűvkörében, hogy egy snassz vacsora és mozi eget rengető élményt nyújtana párunknak.

valentines_day_bears_kiss_romance_wallpapers.jpg

A fejükbe bújva

Tegyük most félre női mivoltunkat, és bújjunk bele a férfiak „agyába”. Mármint amit a nyakukon hordanak. Tegyük fel a nagy kérdést, minek örülnénk, ha pasik volnánk? Tételezzük fel, hogy az első gondolatunk a szex volna. Tehát Valentin-napon az estét szerelmeskedéssel zárjuk (jobb esetben). Nőként erre fel lehet, és fel is kell készülnünk.

Egy új fehérneművel nem csak magunknak teszünk jót, de a párunknak is. És egy kis bátorsággal olyan kiegészítőt is vásárolhatunk, amit eddig nem volt merszünk felvenni, mint például egy combfix, harisnyatartó, vagy egy komplett szett (amely általában tartalmaz bugyit, melltartót, combfixet, kesztyűt). Egyértelműen nyálcsorgatást váltana ki kedvesünkből egy merészebb felszerelés.

Aztán ugye ott a sport. Legtöbbjük szeret valamilyen sportot űzni, vagy nézni. Ha kedvesünk sportol, akkor nem lesz nehéz dolgunk egy olyan ajándékot kiválasztani, aminek örülne is.

Ha csak nézi, akkor nyugodtan megkérhetjük a barátait - persze titokban -, hogy segítsenek felkutatni a kedvesünk imádott sportjával kapcsolatos relikviákat. Így a haverok szemében is nagyot növünk majd, de a pasink is el fog olvadni, ha megkapja tőlünk azt, amire már kölyökkora óta vágyott.

Harmadik befutónk természetesen az étel. Na, ha nem is vagyunk nagy konyhatündérek, akkor is össze tudunk ütni olyat, amivel biztos siker lesz az este. Ehhez pedig kedvesünk édesanyját kell segítségül hívnunk. Ugyanis anya főztjénél nincs jobb, állítják a pasik. De jó tanács, ne Valentin napon próbáljuk ki először azt, amit főzni szeretnénk.

Tehát a jó Valentin napi ajándék, nem tömeg cucc, hanem egyedi. Legyen személyes, amely utalhat egy közös emlékre, kirándulásra, a hobbijára, igazából bármire, ami számára fontos helyet tölt be az életében.

A Valentin napot tölthetjük akár egy meccsen, egy füstös pubban, vagy csak otthon a legjobb haverja társaságában a legújabb akciófilmet nézve, de egyet ne felejtsünk el!

Az ágyban már csak ketten leszünk, és ott végre bezsebelhetjük mindazt, amiért egész nap a párunk kedvében jártunk.

 shutterstock_124232209_400x280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr288386666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása