Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Szeretnéd elbűvölni a pasidat? Íme egy-két jól irányzott trükk…

2016. február 14. - Blackrose04

Szeretnéd elbűvölni a pasidat úgy, hogy a lábaid előtt heverjen, de fogalmad sincs, hogyan működik egy férfi? Nem kell hozzá bájital vagy varázslat, csak egy-két jól irányzott trükk.

 

A férfi-női kapcsolatok állandó témája, hogy a két nem megpróbálja megfejteni, mit akar a másik. Ha szeretnéd tudni, mivel bűvölheted el álmaid férfiját, fogadj meg néhány egyszerű, de tökéletesen működő tanácsot! 

couple-enjoying-wine-940-4501-910x450-600x296.jpg

Légy titokzatos!

A férfiak imádnak vadászni, és addig tartanak érdekesnek egy „prédát”, amíg az megtartja a titokzatosságát. Attól, hogy hosszú ideje van együtt a pasiddal, nem kell, hogy a kapcsolatotok ellaposodjon és unalmassá váljon – sőt, ez a legrosszabb, ami történhet! Lepd meg néha a barátodat olyan dologgal, amiről fogalma sem volt: lehet ez egy olyan különleges vacsora, amit sosem készítettél még neki, de előveheted az egyik szexi fehérneműdet is, amit sosem látott még rajtad. Garantáltan leesik az álla!

Udvarolj!

Amíg a nők természetesnek veszik, hogy az erősebbik nem tagjai bókokkal halmozzák el, addig sokszor nem is gondolnánk, hogy a férfiak ugyanígy gondolkoznak. Őket is erősítik a pozitív szavak, a kedves megjegyzések, ezért erősítsd meg abban, hogy nem véletlenül vagy vele. Mondd neki bátran, hogy mennyire jó szerető, hogy milyen jól néz ki, hogy mennyire biztonságban érzed magad mellette – ezzel biztosan leveszed a lábáról.

csabit.jpg

Szórakozzatok!

A kapcsolat halála, amikor minden nap ugyanúgy telik el. Ne hagyd, hogy párod belehaljon az unalomba melletted, hanem dobd fel a napjait apró kedvességekkel, izgalmas programokkal, így garantáltan sokkal több időt szeretne majd veled tölteni!

Ne nyafogj!

A férfiak nem szeretik, ha egy nő sokat sír – persze vannak olyan szituációk, amikor nem alaptalanul potyognak a könnyek, de a hölgyek hajlamosak arra, hogy sírással befolyásolják a párjukat. Ez azonban nem jó taktika, mert a férfiakat inkább idegesíti a nyafogás, minthogy megsajnálnák a párjukat egy-egy felesleges hiszti végén.

Engedd el!

Meg kell értened, hogy nem láncolhatod magad mellé a pasidat. Neki is szüksége van a kikapcsolódásra, és hiába gondolod, hogy veled mindent meg lehet beszélni – ez nem így van. Engedd el, hagy szórakozzon a barátaival, és hidd el: ha néhány jó szó kíséretében megy el otthonról, sokkal jobban siet majd haza.

rcnews.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr88388710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása