Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Ezért érdemes idősebb pasival járni…

2017. január 21. - Blackrose04

A legtöbb nő, aki próbálta, azt állítja: hihetetlenül jó dolog kifogni egy idősebb férfit. Akár egyetértünk ezzel, akár nem, tény, hogy valóban vannak előnyei a korkülönbségnek, ha az a férfi javára írható: elmondjuk a 8 legfontosabbat!

 

1. Határozott

Tisztában van vele, hogy akar-e téged, vagy sem. Ha valóban tetszel neki, akkor azt ki is mutatja ahelyett, hogy játszadozna veled.

 Nem rejti véka alá, ha szeret...

2. Nem féltékenykedik fölöslegesen

Van annyira érett, hogy bízzon benned, és ne őrjítsen meg a féltékenységével. Ha mégsem tetszik neki az, ahogy egyes férfiakkal bánsz, azt nyíltan és őszintén megmondja – nem köntörfalaz, nem alakoskodik, nem büntet.

3. Szívesen találkozik a szüleiddel

Míg az erősebbik nem fiatalabb képviselői hajlamosak a végtelenségig halogatni a szülőkkel való találkozást, addig egy idősebb partner soha nem tenne ilyet. Sőt: minél hamarabb meg akarja ismerni azokat az embereket, akik felnevelték a szerelmét.

4. És még jól ki is jön velük!

Amellett, hogy nem hatökrös szekérrel kell elrángatni a szüleidhez, azonnal megkedvelteti magát a családoddal.

Jól kijön a szülőkkel

5. Tudja, mi kell a nőnek

Mivel már van elég szexuális tapasztalata, nem kell neki magyarázni, hogyan kell bánni egy nővel, és hogy annak a nőnek mire is van szüksége az ágyban. Ha szerencséd van, egy igazi szexistent fogtál ki, aki amellett, hogy egy csődör, tud udvarias is lenni.

6. Nem a külsőségek rabja

Természetesen elvárja, hogy az esetek többségében jól nézz ki, de nem akad ki azon, ha néha nem borotválod le a lábad, vagy zsíros hajjal, otthoni ruhában pihensz a kanapén. Szeret, és kész.

 

Forrás: femcafe.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr8512142079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása