Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romantika... Erotika... Szerelem... Párkapcsolat... képek... videók... érdekességek a nagyvilágból...

Coffee Time

Hogyan tedd jobbá a szexuális életed 2016-ban

2016. január 01. - Blackrose04

Új év, új élet? Ilyenkor sokan teszünk fogadalmat, hogy lefogyunk, kedvesebbek leszünk, de arra meg nem sokan gondolunk, hogy vajon tudunk-e javítani a szexuális életünkön is!? Lehet jobb 2016-ban? Természetesen! Olvasd el a következő tippjeinket, hogy visszatérjen a pezsgés az együttlétekbe.

 

46748_w.jpg

 

1. Gondolatok pozitív ereje

Fókuszálj arra, amit szeretnél és ne arra, amit akarsz. Gondolj arra, hogy "mindennap szeretném, ha lenne orgazmusom" és ne arra hogy "a barátom ne legyen ennyire önző az ágyban". Mindig csak a pozitív gondolatokra koncentrálj és ne azokra, amiben a nem szó benne van. Hidd el, hogy idővel bevonzod azt, amit szeretnél. Ezek segítik a hozzáállásodat a szexhez, természetesebben fogod kezelni az eddig kényes témákat, és bátrabb leszel az ágyban.

2. Álmodd meg a jövőd

Lásd is önmagad, miközben ezekre a mondatokra, gondolatokra gondolsz. nem véletlenül mondják, hogy teremtő ereje van a szavaknak. Sokkal közelebb vissz a céljaidhoz, ha el is képzeled azokat. Álmodd magad vékonyabbra, szexisebbre. Ilyen hozzáállással idővel majd több önbizalommal, biztosan több és minőségibb együttlétben lesz részed.

3. Mint egy szobor

Mikor Michelangelo megálmodta műveit, azt írta, hogy egyenesen életre kelnek a rajzlapon. Te is elérheted az álmaid, csak fókuszálja mindig a célra és legyél pozitív. Ha szeretnél egy szép házat, autót,a nagy Ő-t vagy épp jobb alakot, akkor csak vesd papírra a gondolataidat, hogy megvalósuljanak. Az agy átállításához fontos a vizuális képzelet, valamint az, hogy a vágyaidat kiadd magadból. A rajz ezen segít.

4. Álmok útján

Mielőtt elaludnál, mindennap peregjen le a szemed előtt az a film, amit szeretnél, ha megvalósulna. Tűzd ki a célokat és mindennap tegyél is érte. Először képzeld el, hidd el és tegyél érte. Ha mindennap pozitív maradsz és nem térsz el az álmaidtól, akkor biztosan hamar el fogod érni a kitűzött célokat. Ha például párt szeretnél, a számodra tökéletes tulajdonságokkal, akkor csak álmodd meg és várj.

Sok sikert!

 

Forrás: joy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikescsajokfacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr118220190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása